食到你捧住个肚走😆328蚊每人仲送三只大闸蟹仲送海鲜鸡煲🤪超抵食😝🐽无限时任饮任食牛颈脊套餐 $328‼️‼️‼️每位送三只大闸蟹🦀‼️‼️‼️和风海鲜鸡煲🐔无论你拣咩餐都会送个海鲜鸡煲🤤但呢个鸡煲一啲都唔马虎!除左鸡件之外 竟然仲有鲍鱼 蚬同虾🦐好足料 提升左鲜味✨ 鲍鱼都几大只下 而且好爽口弹牙😚鸡件🐔都几多下 件件都好大件😋个汁就唔辣 好啱唔食得辣既朋友食😝 大闸蟹🦀只要你嗌呢一个套餐 就会每人都送三只大闸蟹🦀好啱我呢啲一只起两只止既人😚其实都冇咩可以挑剔 都有膏系入面架🫣蟹肉都几有鲜味 点少少醋味道更加升华😚如果嗌其他套餐既都可以每位加$138一人三只大闸蟹架😋任饮任食牛小排牛颈脊豚肉🐮🐷食完鸡煲之后就可以加汤打边炉啦😚任食顶级牛小排 牛颈脊同豚肉🥩啲牛既颜色好吸引 而且好有牛味‼️见住佢系即叫即用机切架🫣其他配料都可以系出面自己夹 款式都几多下😍连公仔面同乌冬都有 真心几抵食下😝饮品都有好多选择 仲有啤酒饮添🍻🎉 而家佢地仲做紧生日优惠🎂如果whatsapp提早book 只要4人或以上同行 寿星仔女就可以免费食$268皇牌套餐或者$298澳洲和牛套餐啦🤤

🐽无限时任饮任食牛颈脊套餐 $328
‼️‼️‼️每位送三只大闸蟹🦀‼️‼️‼️