2022-06-20
哇我最爱既💛店桔梗竟然出左寿喜烧😍我紧系要大大力支持!🙌🏻寿喜烧套餐系关西风格,姐系用寿喜烧酱汁和糖煎牛肉,再点蛋汁,入口即融既口感真系oishi😋😋套餐全部采用日本A4黑毛和牛,或者可以一半日本,一半澳洲M8😎我就紧系㨂全日本和牛啦😆😆✌🏻叫左个双人套餐A,包括日本和牛250g,日本兰王蛋两只👍🏻野菜豆腐盘(劲大盒,有多款菇、娃娃菜、皇帝菜、豆腐、芋丝、大葱、红萝卜🥕,好足料,拼盘又有心思,打卡一流呀🤣🤣)虽然白饭任装,但点少得乌!冬!+$18就有一大个👌🏻不过套餐不包饮品,我地叫左杯葡萄🍇梳打,解油腻👍🏻去之前,我同朋友都有少少担心🙈因为我哋都系第一次食寿喜烧,唔识煮,怕浪费左咁靓既牛😳估唔到原来职员系会帮我哋烧😍示范两块,之后就比我地试下玩😛☺️辛苦晒🙌🏻食左一半肉之后,记得记得留返一半要加上汤煮黎食,试埋另一风味~(不过个人都系钟意❤️煎黎食,牛味更出,带有咸香甜既酱汁,外面裹住一层薄薄既蛋汁,谂起都回味无穷∞)😈😈😈一啖牛一啖饭,好快就食晒成碗饭🙈👍🏻👍🏻最后食啲菜清清个口,饮啖梳打~大满足呀☺️💛好彩赶得切6月食到呢个咁抵食既寿喜烧✌🏻😛呢个质素同服务出面既话闲闲地都要过千呀😳
不过套餐不包饮品,我地叫左杯葡萄🍇梳打,解油腻👍🏻
日本A4黑毛和牛
兰王蛋