2018-10-25
门口见到餐牌比佢吸引左 入到去全场爆满 一定系好野呢个系黑松露加白松露饺,配佢招牌松茸汤,个汤冇味精,但好有豆味,相信煲左好耐,养生野黎!睇水饺最紧要系咩?梗系睇个横切面啦!大家一齐黎睇下黑松露饺横切面:清楚见到佢一半系黑松露一半系猪肉,非常足料,唔会得一细粒松露!松露香味同猪肉好夹,齿颊留香!下一位系白松露:白色冇咁明显,但都见到系满满到包住旧猪肉!两个味道其实差不多,只系颜色唔同!煎韭菜饺,非常有水准,一咬开有肉汁流出黎,但又唔系浮夸到爆到隔离台咁,馅好食!重庆云吞,一碗12只好多,系一口size,云吞几好但汤底唔够香同辣,希望可以调一调个汤头变重庆重口味!四川凉面,麻酱另上,唔辣的,正常质素!豆腐唔甜,好饮!自家制竹庶茅根水,饮得出真材实料唔系糖水!食物质素好好,唔怪得咁多人!我地好快食完就让番台比下一轮客人,快靓正既晚餐!👍🏼👍🏼
门口见到餐牌比佢吸引左 入到去全场爆满 一定系好野
龙凤松茸汤饺
睇水饺最紧要系咩?
梗系睇个横切面啦!
大家一齐黎睇下黑松露饺横切面:
黑松露饺
下一位系白松露:
白松露汤饺
韭菜煎饺
韭菜煎饺
重庆云吞
四川凉面
豆腐唔甜,好饮!
自家制竹庶茅根水,饮得出真材实料唔系糖水!