2022-12-14
📍#将军澳 Beans成日经过佢哋分店都见到大排长龙,于是就吸引左去试😄撇除好唔好食,之所以咁长人龙系因为冇得book位,冇得拎飞,对于我来讲真系好辛苦🫠同埋唔知系咪唔够人,叫极都冇人应,只系想叫埋单都好耐🥹🦀黑松露软壳蟹意粉 ($122)劲大只碟,显到面好少,但其实都正常份堂嘅🤣可能唔够人迟咗上,食落有啲冻,但黑松露味好够好香🍄🍔手撕猪仔骨汉堡 ($136)上到嚟好靓又大份咁,好啱打卡📸只不过肉好干,汁搅唔均,有啲好咸,有啲冇味添🫤🍋When life gives you lemon (餐加$28)本身想食埋栗子,但好快卖哂😭系柠檬造型柚子慕丝蛋糕,入面系有馅嘅,唔太甜,配埋柚子蜜一流👌🏻可能要排系门口成个钟真系有啲燥😡唔知系咩营销策略,但系好影响用餐感受,排得咁辛苦,食物又唔系惊艳,会考虑选择其他餐厅🍴人均价钱 - ~$150评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)食物:🍀🍀🍀环境:🍀🍀🍀🍀服务:🍀🍀🍀🍀
🦀黑松露软壳蟹意粉 ($122)
🍔手撕猪仔骨汉堡 ($136)
人均价钱 - ~$150
评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)
食物:🍀🍀🍀
环境:🍀🍀🍀🍀