2021-05-07 157 浏览
#惩罚黄店💛 想食好耐嘅韩国嘢,终于揾到人一齐去食🤤超级多人排队呀想食嘅话真系一定要book枱!呢度嘅环境装饰得好靓,一入去就会见到满满嘅匙扣墙,好似去咗韩国嘅感觉🥰价钱唔算超级平但系值呢个价钱嘅,全部嘢都整得有心同好食☺️我同我个frd一嚟就话好想食炸鸡,一定要食呢度嘅炸鸡🤣双拼有得试两只味就唔使十五十六唔知拣边款味🤪Outdark嘅炸鸡有配埋劲多薯条、薯格同扭扭薯条,我哋饱到要打包d鸡走🤣佢嘅炸鸡炸得啱啱好,酱亦唔会搞到精华嘅鸡皮淋咗,食到酱嘅浓味亦食到炸鸡嘅香脆,好幸福🥰甜辣有少少微辣,唔会死辣冇甜味,香蒜蜜糖个texture比较黏d,甜甜哋亦食到蒜味,高质!😆炸虾饭卷入面粒炸虾都仲系脆嘅,配埋清爽嘅腌萝卜同青瓜可以去腻,个蛋亦增加咗口感🤤DIY饭团好似系我第一次食,真心觉得超好食🤯唔知系我未试过其他定呢度真系咁好食,首先有得自己将兜饭碌成波波已经好兴奋,食落口系有麻油同紫菜嘅咸香,配埋饭素同蟹籽,简简单单已经劲好食🤤必试!食炸鸡梗系要配酒啦,见呢度有唔同味嘅米酒就嗌嚟试试🥸一嚟到我同个frd都惊讶咗,佢个兜好似巫婆搅毒药𠮶d大煲🤣饮就系用碗嚟饮,感觉几有风味🤣卖相特别之余,味道都
#惩罚黄店💛

双拼炸鸡 (甜辣+香蒜蜜糖)

炸虾饭卷

蜂蜜米酒

炸鸡梗系要配酒啦,见呢度有唔同味嘅米酒就嗌嚟试试🥸一嚟到我同个frd都惊讶咗,佢个兜好似巫婆搅毒药𠮶d大煲🤣饮就系用碗嚟饮,感觉几有风味🤣卖相特别之余,味道都系唔错嘅,偏甜比较易入口,仲有微微嘅蜂蜜味,满足!😛呢餐都真系食得好开心好满足,诚意推介大家试试呢间高质黄店!
2021-04-27
双拼炸鸡 (甜辣+香蒜蜜糖)
炸虾饭卷
蜂蜜米酒