2019-04-11
黎左咁多次都无试过呢间寿司舖 今次一等 等左一个钟先有得入 试下佢系咪真系咁好味先入吧枱位置 望住啲寿司师傅即整寿司 呢间舖用Pad 落单 有图有名 好方便 仲可以睇返自己点左啲咩 如果会计埋消费总金额就更好啦 可以有更好既预算左《鹅肝》烧得好香 没有烧焦味 如果一口过 会好满足右《火炙蟹柳》表面的沙律酱与烧过既蟹柳融为一体 味道更丰富 更易入口上《春の三文鱼盛》爱三文鱼的朋友必点!分别有三文鱼🍣三文鱼腩&三文鱼卷 3款各2件=6件寿司 肥美的三文鱼 食足三件都有啲腻 新鲜下左3件为《贝盛》:带子+赤贝+海螺 虽然样子比较贫瘠 但鲜味都十足 亦都弹牙 但整体温度较高 没有寿司冷冰冰既感觉右《蟹柳》比火炙的更鲜甜左《葱粒吞拿鱼腩》喜欢吞拿鱼嘅味道 又喜欢蓉嘅口感 谂起都流口水右《螃蟹膏酱》虾膏好香口 就系钟意有少少腥 蟹肉蓉一大口吞下 好满足《峰玉子》估唔到简简单单既玉子都咁出色 甜甜的 爽口 分成两边都够满足《龙の卷》饭中包了生菜同炸虾🍤 有生菜中和炸虾的罪恶感 饭既软+炸虾既脆 口感丰富 上面舖了一块鳗鱼 再加上蟹籽 呢个组合一绝👍🏻食晒寿司先黎既《豆腐沙律》不得了 比想像中大碟 大
左《鹅肝》烧得好香 没有烧焦味 如果一口过 会好满足
右《蟹柳》比火炙的更鲜甜
食晒寿司先黎既《豆腐沙律》不得了 比想像中大碟 大大旧既豆腐 非常嫩滑 表面放满了啡色一薄薄一片的 由细就中意食 觉得好得意 下面放满生菜🥬 哗 食完好饱呀
$356/2人 饱到顶住肚皮咁走 不错 会再黎