2018-07-13 634 浏览
我同同事出金钟做野经过Simplylife超多人排队,但因为我地不嬲都钟意Simplylife,好多分店都食过,系无食过金钟呢间,所以趁今次机会一于照排队食,好彩金钟分店够大所以排队时间唔算太耐,好快就入得去我地坐低就立即睇下menu,个menu都系十年如一日都冇咩点变,次次我都系来食pasta,今次就试下Burger,我简左车打芝士烟肉牛汉堡+是日餐汤+冰茶set,话咁快汤同面包来左个包好硬,唔知点解就算几硬都好,我都觉得佢好好味,之后主菜车打芝士烟肉牛汉堡来到份量超大啊,我要分3分1比同事食,如果超肚饿的人来到叫呢个burger一定会好饱,牛肉好厚好多汁,食落去好有口感,其他配菜唔错,薯条好多好正,不过我觉烟肉煎得干同有D硬,而且都咸左D,不过整体上都OK,之后再饮埋杯冰茶真系饱到郁唔到!!成个肚都胀哂!!

车打芝士烟肉牛肉汉堡

午餐