九龙城咁多泰国餐厅可以拣,呢间环境又细又迫,但都成日排晒长龙,你就知佢有啲料到😏~全部食物都大碟兼好食,排几个字都值得嘅!温馨提示💡排队时要谂好食咩、饮咩,因为入座前要一次过叫晒冇得补单!
<#皮蛋炸虾饼 $78>推荐❗皮蛋同虾饼嘅爱好者要试!外脆嘅虾饼夹住皮蛋系出奇地好食😱,不过两个人食咁大碟真系几腻,多啲人一齐share就正!<#烧牛肉 $78>推荐❗5成熟嘅牛肉好有炭烧香味,加埋佢地自家制嘅酱汁真系一流,仲要系好大碟好多牛🤤,必食!<#泰式烧鸡翼 $18/只>推荐❗烧鸡翼我自细钟意食🤪,鸡全翼好大只,但都烧得好均匀,咬落去仲要有肉汁,同埋都有好香炭烧味!<#泰式生虾 $98>推荐❗泰菜必叫嘅生虾就正正常常,但加埋炸虾头就第一次见,食落好香口🤤!<#泰式虾酱炒饭 $65>超~大~碟!炒饭有镬气仲好香虾酱味,配埋蛋丝同腊肠令成个饭冇咁单调~<#泰式菠萝沙冰 $28>饮品嘅选择以沙冰为主,又解渴又大杯,饮极都未饮完咁😆.👫:食完会想翻兜!菜式比一般泰菜餐厅特别,店员都系泰国人感觉较正宗~
<#皮蛋炸虾饼 $78>

泰式生虾

<#泰式虾酱炒饭 $65>
泰式虾酱炒饭

<#泰式菠萝沙冰 $28>
饮品嘅选择以沙冰为主,又解渴又大杯,饮极都未饮完咁😆
菠萝冰

👫:食完会想翻兜!菜式比一般泰菜餐厅特别,店员都系泰国人感觉较正宗~如果唔怕要排队同环境迫,一定要去试!
皮蛋炸虾饼
烧牛肉