2022-03-29 112 浏览
#黄店🇭🇰元朗-享乐烘焙🥯相信好多朋友仔都会试过呢间好出名既面包舖🫣但小编好废~~前排先系第一次食咋🤫仲要系身边啲朋友极力推介我去试 推咗好耐终于去开元朗可以试下😆小编去到𠮶时见到要排晒队 好彩条队都郁得好快 好快就买到👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅特浓抹茶麻糬贝果(⭐️8/10) $20$20嚟讲既bagel价钱真系唔算贵👍🏻食落真系有浓浓既抹茶味🍵,而佢嘅抹茶又唔会有阵苦涩味,系好食既,而且麻糬可以做到拉丝效果~软淋淋好正 但建议可以多多少少就仲正🫶🏻同埋以前食过嘅抹茶包好多都系得个样 冇抹茶味既 所以今次呢个bagel令我好surprise佢咁入味😍👅台湾紫薯麻糬包(⭐️8/10) $14呢个麻糬包好软熟,又系可以做到好重紫薯味 甜甜地,紫薯蓉亦令到口感更加丰富,而中间嘅麻糬就系重点 烟靭之余又可以拉丝😍紫薯加麻薯嘅配搭做得好好👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址: 享乐烘焙 (元朗)1.元朗元龙街9号形点I1楼1097号舖2.新蒲岗大有街3号万迪广埸地下E舖3.
#黄店
🇭🇰元朗-享乐烘焙🥯

👅特浓抹茶麻糬贝果(⭐️8/10) $20

👅台湾紫薯麻糬包(⭐️8/10) $14

🎏地址: 享乐烘焙 (元朗)
1.元朗元龙街9号形点I1楼1097号舖
2.新蒲岗大有街3号万迪广埸地下E舖
3.九龙湾常悦道21号The Eastmark地下3号舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #黄色经济圈 #hkfollows #元朗 #元朗美食 #bagel #贝果 #享乐烘焙 @ly_bakery

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_元朗