2017-05-08 609 浏览
想食呢间既pancake好耐,终于揾到个假期一个人嚟叹下,但正正因为假期,所以好多人,排左差不多半个钟先有位。排到差不多到我既时候侍应会行过黎帮你落左单先,但入到去其实都仲要等多10分钟到先有食物。其实menu唔系得好多野食,拣左佢地最出名既signature earl grey pancake。pancake既系一层厚既,earl grey 味唔算好浓,配左比较稀身同淡味既maple syrup,仲有一大pat忌廉,食落唔会好甜,配料主要系生果,有香蕉,士多啤梨,蓝莓,仲有脆脆地既粒粒同提子干,每一啖都有配料,唔会闷。总结,系几好味既pancake,但要排队又要等,同埋价钱都唔算平,个人认为食一次就够。