2023-02-28 99 浏览
连续三年排队王,最受欢迎的烤鱼专门店,元朗都有分店,一定要试下有多厉害!正宗地道口味!新鲜,卫生,开放式厨房,环境不错。咸蛋蒜香酸菜味烤鱼好大锅,要出动手推车去搬呢个锅!全程有火烧住,保持热辣辣!汤底更可以拣多油少油、多盐少盐、多汤少汤等等,提供个人化的领域~ 清江鱼肉质细嫩,少刺,煮咁耐都冇鞋到。酸菜特有的酸香浓郁,蒜蓉味道充分发挥,咸蛋有少少咸香,搭配火锅粉、爽口莴笋,实在爽极了。配料本身不算多,主要是以鱼为主。有时其他餐厅fix咗某啲配料我系唔食嘅,冇食到就觉得浪费,又收贵咗。我宁愿可以按照自己喜好再加啲配料,呢到每份都系$20,唔想谂可以拣优惠组合$69五款食材(娃娃菜,金针菇,土豆片,莲藕片,海带苗),起码全部都系我钟意食嘅食材。串烧组合除咗烤鱼,依间嘅BBQ烧烤都一样咁受欢迎,选择够多,样样都想试于是叫咗个串烧组合。有羊肉、鸡肾、鱿鱼、五花肉、牛肚、鸡脆骨、鱼豆腐同粟米8款每款6串,总共48串!堆起成座山咁高,仲有个小火炉时刻保持温度。串烧嘅酱汁辣辣哋带少少甜味,食落好惹味。至尊水果茶健康养颜,未曾饮过有咁多水果嘅水果茶,奇异果、火龙果、香橙、热情果、士多啤梨等等,数之不尽

咸蛋蒜香酸菜味烤鱼

串烧组合

至尊水果茶
健康养颜,未曾饮过有咁多水果嘅水果茶,奇异果、火龙果、香橙、热情果、士多啤梨等等,数之不尽,充满缤纷的色彩,酸甜好喝