2021-05-19
之前都食过一次 呢度既咸盒子吐司真系几好食😆宜家搬左大舖 虽然远左少少但坐得舒服好多!!✨仲系pet-friendly可以带狗狗黎🐶🥰平日都劲多人系出面等 要等多过一粒钟呀🤯宜家天气咁热☀️我个时等左一阵都出晒汗💦🥺🦀金沙软壳蟹滑蛋盒子吐司🍞 $70之前都想食!! 软壳蟹偏淋 但多蟹膏 好香😍滑蛋虽然熟左少少偏固体但都好食 份量好多😋同个honey mustard好夹!😜吐司依旧出色✌🏻煎得香脆☺️牛油味比之前冇咁香 原来因为好多人反映之前既version太油😲我个人就中意之前更重牛油香🤣愈邪恶愈好食嘛😈🍤吉列大虾芝士芫茜酱珍珠堡🍙 $78新品✨饭堡🤩饭捞埋饭素煎香 口感调味都好好👍🏻中间有生芫茜🌿个青酱反而冇咩味🤥再浓d味就好~炸虾香脆☺️食个时其实系吉散晒d饭捞黎食🤣btw where’s芝士(?!)🌰栗子蒙布朗🍨 $45我第一次食montblanc😙栗子蓉creamy湿润 栗子味重既但如果少甜d会更好😌中间系雪糕但冇咩味扣左少少分🤥下层系脆身既waffle🧇😚我中意栗子❤️呢个价钱黎讲我觉得都唔错啦😜🍰𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 𝐁𝐚𝐬𝐪𝐮𝐞 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 $58Wow几特别👅上层系tir
Wow几特别👅上层系tiramisu好creamy淡淡奶香😙再重d蛋香味就更好👀下面系咖啡味basque cheesecake超浓咖啡味🤯配微酸既芝士蛋糕(咖啡控应该好爱呢个!!我自己本身唔太好咖啡um...唔太岩我口味🥲🙈)
上面有只蛋🍳好可爱 中间黄色系南瓜蓉酱!🎃🤤但个奶盖唔系我想像中咸味个type...只系有淡淡奶味😶咖啡底几好饮既!😬
🖤竹炭黑芝麻咖啡☕️ $48
呢个有别于一般芝麻latte 佢系芝麻x咖啡!😎先系芝麻味再有浓浓既咖啡味😆几特别!!芝麻控可以试下呢个🤟🏻