2021-12-22 1101 浏览
哩间牛屋成日想食好耐,但每次都大排长笼。今朝做完野谂住去澳洲牛公司,点知可能冬至佢休息一天。咁就即转去牛屋啦。11:30am开门我地第一批客人,跟住唔洗15分钟就爆晒🤭🤭🤭虽然佢有好平既lunch set,但最爱食牛扒既我地紧系试下佢既扒😍😍😍果然无令我地失望,绝对要比⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️,性价比极高。西冷好食过肉眼,百令蚊既价钱扒有肉味,绝对唔系腌到松晒既肉味。前排食过好多间怀旧扒房:荃湾莎乐美(垃圾中既垃圾),湾仔波士顿(价钱高叫食得落肚),荔枝角金凤(块扒唔得价钱还可以)所以哩间成日排晒队系有原因,值得排👍🏻👍🏻👍🏻下星期三又去食过😋😋😋佐敦系列:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛屋餐厅酒吧 (佐敦)佐敦吴松街143号地下#饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #牛屋 #佐敦美食 #牛扒
哩间牛屋成日想食好耐,但每次都大排长笼。

所以哩间成日排晒队系有原因,值得排👍🏻👍🏻👍🏻

下星期三又去食过😋😋😋

佐敦系列:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
牛屋餐厅酒吧 (佐敦)
佐敦吴松街143号地下

#饮饮食食 #食好西 #周围玩 #周围食 #介绍返 #牛屋