餐厅: 金祥排骨麵
资讯:

2016-06-22 876 浏览
话说打算到金祥一试佢既排骨面讲左一年有多,今日总算到来品尝一下到底有冇朋友讲既咁好食 坐位有d迫,快快叫野食!一碗排骨面、一碗云吞面、一个腐皮紫菜卷、一杯酸梅汤呀唔该。排骨面黎到,睇见个排骨炸得咁靓,口水都流埋!!忍唔住喇 真系好好食呀!仲有呀!!个上海面同平时食开既都唔同架!!软绵绵得黎有弹牙既感觉,正!另外,云吞面一样好食,大大只既云吞,馅料十足,皮唔会太厚!腐皮紫菜卷,呢两样野加埋一齐煮我系第一次食,炸得好香好脆口,赞!酸梅汤,食咁多野,配返杯酸梅汤饮就岩晒喇,开胃呀嘛!总括黎讲,金祥排骨面令我重新爱上炸排骨!!而且价钱超抵食!朋友真系冇介绍错

坐位有d迫,快快叫野食!
一碗排骨面、一碗云吞面、一个腐皮紫菜卷、一杯酸梅汤呀唔该。

排骨面黎到,睇见个排骨炸得咁靓,口水都流埋!!忍唔住喇
真系好好食呀!

另外,云吞面一样好食,大大只既云吞,馅料十足,皮唔会太厚!
酸梅汤,食咁多野,配返杯酸梅汤饮就岩晒喇,开胃呀嘛!

总括黎讲,金祥排骨面令我重新爱上炸排骨!!
而且价钱超抵食!
朋友真系冇介绍错
驰名排骨面