2021-08-09 266 浏览
呢间系一间大埔嘅串烧店,放假经过好奇试下。店舖装修比传统既串烧店还要差,厨房同食客地方接近坐埋一齐,又热又湿仲要完全冇冷气。而风扇嘅风力亦都唔够。而且地下遍布垃圾同厨余,布置恍如置身于大陆街头。有见及此只叫咗两串外卖试吓,话晒都打著良心小店旗号又贴晒文宣。标榜住同路人睇吓烧出嚟嘅野食系咪真系好味啲用心啲?【鸡软骨串2份】最容易烧嘅串烧居然可以烧到咁韧,只系用一大堆味精,盐同埋辣粉盖过原来鸡软骨嘅味道。【鸡皮串2份】呢个仲离谱,鸡皮又小又细条仲要痴住枝竹签痴到实一实,完全咬唔开好似食紧擦胶咁而最重要嘅味道当然系一样只有咸死人嘅大量盐同辣椒粉。$35总结对呢间所谓良心小店失望至极。难得大埔有串烧铺但质素比任何一间连锁放题做出嚟嘅串烧还要差。本来都不抱太大期待只系打算填下肚,但呢种质素既食物居然要等接近30分钟。落单后系我前面已有客人等到鼓燥不断反覆问无带口罩食住烟既纹身店员烧好未,但只有换来差唔多嘅就得啦等下啦嘅回覆。而我都一样系门口陪厨房佬企足30分钟换来呢两串不知所谓嘅串烧。做呢啲质素嘅食物请你唔好喺度呃所谓同路人嘅钱同时间👎

【鸡软骨串2份】

【鸡皮串2份】
呢个仲离谱,鸡皮又小又细条
仲要痴住枝竹签痴到实一实,
完全咬唔开好似食紧擦胶咁
而最重要嘅味道当然系一样只有咸死人嘅大量盐同辣椒粉。

嘅就得啦等下啦嘅回覆。
做呢啲质素嘅食物请你唔好喺度呃所谓同路人嘅钱同时间👎
2021-08-09
30 分钟 (外卖自取)
$35 (宵夜)
庆祝纪念
生日