🎈铜锣湾 Mᴿ. K Pɪᴢᴢᴀ N Cʜɪᴄᴋᴇɴ✨️最近发现到铜锣湾登龙街新开咗一间韩式餐厅,主打芝加哥薄饼同韩式炸鸡,另外仲有意粉沙律同小食😋 网上见到卖相吸引,就忍唔住入去试一试啦💕 食物份量十足,好适合同朋友/屋企人一齐开Party一齐开心Share,如果大家有兴趣,都可以去佢地既外卖网站订购吖😘 http://www.mrkhk.com💛香芒大虾芝加哥Pizza:▪︎芝加哥Pizza其实系韩国非常人气嘅食物,今次我就拣左芒果大虾呢款配搭,因为味道酸甜感觉比较夏日清新🌞 标榜有双倍水牛芝士夹心,车打芝士同蒜蓉芝士酱,芝士控见到个拉丝效果一定会心心眼🧀😍 系视觉享受吖👀 Pizza既饼皮边烤得颇酥脆,第一次试蜜糖边,甜甜的感觉颇特别☺️ 上面摆满左粒粒芒果🥭大虾🦐红洋葱🧅同车厘茄🍅,如果大家中意海鲜同水果既配搭,咁就可以试下呢款啦~❤️甜辣酱炸鸡:▪︎呢间餐厅既甜辣酱炸鸡系冇骨既,岩哂懒懒一族啦🤭。炸鸡皮炸得非常脆,里面既肉质都唔会干,加埋甜辣酱就变得更刺激更惹味啦😈🌶💙蓝乳酸特饮▪︎浅蓝色好梦幻好靓靓🥰 味道比较似忌廉鲜奶,酸酸甜甜几开胃几解腻🤤📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗💕#re
🎈铜锣湾 Mᴿ. K Pɪᴢᴢᴀ N Cʜɪᴄᴋᴇɴ

💛香芒大虾芝加哥Pizza:

❤️甜辣酱炸鸡

💙蓝乳酸特饮

📢𝙎𝙒𝙄𝙋𝙀 𝙁𝙊𝙍 𝙈𝙊𝙍𝙀❗❗
💕#reneecwb

#korea#korean#chicago#pizza#chicken#hkig#chill#photos#hk#hkfoodie#hkeats#hkig#hkfoodie#foodporn#香港#work
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ #food #foodie#eat #around #the #world#is#my #ultimate #goal #kol#pig#UBlogger