2022-08-21
接近一年前大排长龙,但仍然保持到质素今次到访唔洗排队,即刻可以入坐仲有空枱,价钱上贵咗好正常,但反而冇咗当初嘅美味…真心有啲失望海鲜方便一年前嚟食真系一试难忘,但今次只有蒜蓉芝士焗蚝令我再次回味反而扇贝大失所望,图片颜色可以见到非常深色,但系味道真系差甘啲,已经系食咗扇贝先…肉类方面叫得唔多,叫咗个猪颈肉同鸡翼尖猪颈肉跟埋一个沙嗲酱,沙嗲酱好嘢味,但猪颈肉唔太似猪颈肉似猪肉多啲而鸡翼尖就太重辣椒味完全冇蒜蓉冇其他味只有辣椒味不推荐主食方面叫咗个烧粢饭,全餐全好食系佢😋入面有肉松,切条油炸鬼其实好普通嘅粢饭,但系烧完之后美味加分小食方面,叫咗烧茄子烧金菇同埋玉子烧首先烧茄子系次次嚟都会叫,但系今次都真系几失望,冇之前嘅蒜香味,略嫌唔系好够味,兼且感觉可以烧耐啲,有啲部份都仲后生,至于烧金菇佢系用煲仔上,其实几特别,味道正正常常,唔会话特别好好食最后玉子烧本人同朋友都觉得可以再甜啲,普通嘅一个玉子烧食完成餐之后觉得一间好普通嘅串烧店,曾经好出色嘅食品,都已经变得普普通通可以再嚟帮衬,但如果依然好似之前甘都要排队就唔值得了感觉下次可以叫外卖就算吸引我嘅食品唔多
肉类方面叫得唔多,叫咗个猪颈肉同鸡翼尖
猪颈肉
而鸡翼尖
就太重辣椒味完全冇蒜蓉冇其他味只有辣椒味不推荐
主食方面
小食方面,叫咗烧茄子烧金菇同埋玉子烧
首先烧茄子
至于烧金菇
佢系用煲仔上,其实几特别,味道正正常常,唔会话特别好好食
最后玉子烧
本人同朋友都觉得可以再甜啲,普通嘅一个玉子烧
食完成餐之后觉得
一间好普通嘅串烧店,曾经好出色嘅食品,都已经变得普普通通
可以再嚟帮衬,但如果依然好似之前甘都要排队就唔值得了
感觉下次可以叫外卖就算
吸引我嘅食品唔多