一年365日3餐都喺街食嘅我,又到左收工嘅觅食时间💪🏼💪🏼已经10点几喇,又攰又肚仔饿,去左公司附近嘅味千拉面🇯🇵其实已经多年无食过味千,同朋友仔两个人入到去睇左一轮餐牌之后,最后都系觉得二人餐最抵食!163蚊有齐两碗拉面,两款小食,仲有饮品!一于就二人餐啦🍴👣本格豚组拉面浓汤,叉烧唔算厚但肉质嫩口,肥瘦比例啱啱好!面质软硬适中❤️全盛拉面我系贪心的人,当然拣左呢碗𩠌菜好丰富嘅全盛拉面啦!有蟹棒,福袋年糕,炸虾,叉烧。。见到咁多𩠌都开心!汤底浓厚,油脂分布刚刚好。。而且粟米粒粒确实系超甜!蟹子沙律同平时食开嘅蟹子沙律差不多,不过胜在蟹柳丝好多!日式秘制炸鸡炸鸡嘅"炸熟"程度刚刚好,一入口,系脆卜卜嘅咸香。。咬开后,鸡肉系嫩嫩的!唔错提子汁,芒果冰其实我都几钟意饮果汁,成日喺街食饭,餐厅嘅饮品都系离不开冻柠茶,冻柠水,冻奶茶。。有杯果汁饮下都叫做特别啲!总结黎讲,呢餐真系食到我哋两个女仔好饱,其实有时放工食饭,填饱个肚都系其次,最开心嘅莫过于系返左一日工,有人陪自己坐低食下饭,倾吓计,开心下,舒缓下!🎏最后朋友用左东亚信用卡买单仲有折,两个人合共都系$174!抵食🎎

一年365日3餐都喺街食嘅我,又到左收工嘅觅食时间💪🏼💪🏼

已经10点几喇,又攰又肚仔饿,去左公司附近嘅味千拉面🇯🇵

本格豚组拉面

全盛拉面

蟹子沙律
同平时食开嘅蟹子沙律差不多,不过胜在蟹柳丝好多!
日式秘制炸鸡

提子汁,芒果冰