2014-06-15 416 浏览
呢到真系差唔多每次黎都要排队,不过都算值得既,而且价钱都算系贵,不过食物都算有番D质素既,佢依到既设计系可以近距离睇佢地点样整寿司,都算几特别既!最好味系当然系三文鱼寿司,够哂新鲜,虽然唔算厚,但食落种感觉都算浓厚, 之后就要个火炙三文鱼腩,依个系非常之错,食落好香,又好有鲜味既感觉,牡丹虾同珍宝带子寿司依个都系推介之一,真系非常之鲜甜,而依个珍宝带子寿司真系非常之大件,个肉又厚,真系鲜甜集于一身,卖相够哂光泽,之后佢个烧玉子真系好正,烧玉子非常之热辣辣,好甜美,而且份量都唔算少,又抵食,鹅肝寿司真系够特别,一入口就溶化,鹅肝味够哂浓.吞拿寿司都好新鲜.最后当然要食火炙鳗鱼寿司,有D烧汁系面,又够哂肥美加埋佢都几厚身,感觉都唔错,够哂多汁,加埋甜甜地既烧汁配埋一起好夹,真系好正,而且佢个皮又唔会太厚,够哂好味