2021-03-27
即庆同朋友去左呢间餐厅食Lunch,对呢间餐厅完全无期待,只系谂住揾个地方坐下!坐低一人叫左一个Lunch,印象中系50蚊以上,100蚊以下嘅价钱,Lunch系包括一个餐汤及一碟main course同埋一杯餐茶嘅!餐汤系洋葱汤,味道ok ge,系西式汤,自己煲果种,食得出系有心机整嘅,唔系例汤。Main Course我朋友叫左个burger餐,上枱摆盘都几精美!我朋友话味道好出色嘅!一百蚊以内嘅价钱系好抵食咁话!之后到我嘅Main Course嘞!呢个时候,我真系觉得有惊喜嘞!个龙虾意粉,我想像中系几粒仔龙虾肉果种,无谂过一上枱系有半只龙虾喺度!仲有一大揸蟹籽喺龙虾上面!而最出色嘅系,佢个意粉sauce系自己整嘅,食得出淡忌廉果种清新嫰滑嘅味道!我觉得一百蚊以内,有咁嘅质素,喺香港地应该无乜可能!非常之抵食!美中不足系杯餐茶少甜左都系正常甜嘅!下次我会选择叫走甜!我嘅评语,呢间餐厅系值得一试再试嘅餐厅!
美中不足系杯餐茶少甜左都系正常甜嘅!下次我会选择叫走甜!
我嘅评语,呢间餐厅系值得一试再试嘅餐厅!