2022-05-16
好耐冇去#时代广场 嘅Ban Chan & Cook, 原来推出左全新餐牌!梗系要带埋妈咪去食!坐位舒适宽敞空间感十足,店员会帮忙切开靓靓嘅蛋包饭!正!🌱清爽番茜无骨炸鸡🍗半份 $128 : 喺好GREEN嘅番茜酱点缀下,有炸到金黄色嘅无骨炸鸡~太惊喜太好味😋,酱汁口味清新唔会太over ,炸鸡肉外层炸至薄脆,鸡肉嫩滑仲唔干!系蛋包饭以外 #必点之选 ! 🍄🍳🍚牛肝菌蛋包饭 $122 : 招牌菜蛋包饭,今次试下牛肝菌,滑滑嘅蛋生熟适中蛋味香浓保持水准,牛肝菌蛋清香鲜味,只需落小小黑胡椒提味已经好好食,配菜仲有沙律,饭量好足!🍳🍗 烤鸡卡邦尼年糕 $98 :烤到甘香嘅烤鸡扒厚薄适中,鸡肉软嫩仲几juicy!正宗年糕煮得好烟韧,卡邦尼汁香浓够哂creamy而且唔油腻,太美味!🌶️泡菜芝士紫菜包饭🧀$78:半溶嘅拉丝cheese+泡菜饭卷,辣得过瘾超级正! 🧇韩式杂莓牛角包窝夫$92:上枱超香嘅牛角包窝夫比一般窝夫香口酥脆,配埋杂莓食超夹!推介!☕玫瑰鲜奶咖啡 $42 一杯集齐韩国咖啡独有嘅咖啡香同玫瑰香🌹 🍹清新香橙绿茶沙冰 $48我最爱嘅绿茶加沙冰!清清甜甜又可解下辣 😋