等级4
203
朋友成日讲笑话食完呢间野就可以直上去太阳城~ 咁我地有个好玩得既朋友生日咪去左呢度食啰!孖宝套餐 - 鲍鱼鸡煲 + 时蔬鲍鱼讲明有3只,仲要系超大只,好入味,D鸡系鸡块个种~ 卖相都唔错~份量算多,清汤底,干净脆口,唔错~百花酿蟹钳同一般唔同的系佢真系用真正的蟹钳整,入面真系有蟹肉,趁热食几香口~是日杏仁猪肺汤好浓杏仁味,有汤渣提供,不过例牌只有5碗,性价比唔够高。炸子鸡 (半只)比想像中份量多,个皮系几脆嘅,不过呢间价钱相对比较贵~大良炒鲜奶全世界都睇错以为系炸的~ 大良奶成日都觉得就系炸, 呢碟野卖相麻麻地, 咸咸的, 未必系大众心水~莲蓉西米焗布甸 呢个推介一下,好滞肚,虽然我见唔到佢真身系点,上菜就已经变成咁样 (帮我地分左),但味道好食嘅~多西米,唔会话好甜,又有莲蓉味道,几正!椒盐豆腐腰果几好食,但系豆腐唔入味,好多炸蒜,工作姐姐表示我哋好识嗌😂😂😂
更多
孖宝套餐 - 鲍鱼鸡煲 + 时蔬
89 浏览

57 浏览
0 留言

份量算多,清汤底,干净脆口,唔错~

百花酿蟹钳
76 浏览
56 浏览
53 浏览

是日杏仁猪肺汤
29 浏览
0 留言

好浓杏仁味,有汤渣提供,不过例牌只有5碗,性价比唔够高。

炸子鸡 (半只)
37 浏览
0 留言

比想像中份量多,个皮系几脆嘅,不过呢间价钱相对比较贵~

大良炒鲜奶
42 浏览
63 浏览

莲蓉西米焗布甸
41 浏览
32 浏览
0 留言
多西米,唔会话好甜,又有莲蓉味道,几正!

椒盐豆腐

2022-07-14
用餐途径
堂食
人均消费
$450 (晚餐)
推介美食
  • 莲蓉西米焗布甸