2017-12-28 320 浏览
年尾同朋友聚会, 一行8人, 见facebook有圣诞餐, 就去试吓. . 食物质素OK,   我地分开咗几次嘢叫, 侍应都好有耐性, 亦友善, 有求必应. 起菜都算快, 唔洗点等,~除咗圣诞餐, 仲叫咗个见多人介绍既脆皮猪手  香又唔un, 又唔会太干, 亦够味. 食物与过往评价一致, 都系几好~羊架并半只焗龙虾都唔错, 羊架好香. 龙虾入味. 做餐厅确实唔容易, 租金又贵, 食物又要维持质素, 又要keep住爆场, 确实唔易. 见佢地既facebook keep住post新料, 宣传都花咗唔少心思. 圣诞餐出面油尖旺铜一系贵一系爆场无位.呢度圣诞餐$368有咁多嘢食都系诚意价~
特级保云酥羊架拼巴黎牛油焗龙虾半只
2017-12-27