2019-06-09
系尖沙咀晏就周围都齐晒长龙 想揾个地方坐下都好难 行过the one 见到间咖啡店唔系好多人 还境又舒服 又有热食所以就即刻入左去坐-🥪抹茶红豆吐司 $55呢间coffee shop受欢迎的食物好像是吐司 我系抹茶既fans又劲中意红豆呢个配搭 就拣左呢款 个抹茶cream唔会好腻 个吐司好香口好松软 包著红豆呢个配搭无得输👍👍- 墨西哥鸡肉薄饼(中)$50薄饼饼低好薄身 饼边好脆 有番茄酱打低 再加上芝士栗米同鸡肉 番茄同芝士都好开胃 好香 鸡肉就比较小 薄饼中size 好适合一个人食或者同人share食 唔会太多太小-而饮品方面点了Coffee 买野食就可以加$15半价买一杯野饮 ☕️Coffee latte 奶味浓郁 咖啡唔会太苦同太酸 唔洗落糖都好好饮☕️朱古力咖啡Cafe Mocha 好香咖啡味 没有一点苦涩味 唔中意饮咖啡既我都觉得不错👍👍
🥪抹茶红豆吐司 $55
墨西哥鸡肉薄饼(中)$50