2019-07-17 695 浏览
First thing first:* 环境安静,无加一,但唔系太多服务* 推介:黑松露三文鱼Pizza、安格斯牛沙律又系四人组合出动,夜晚八点几到元朗食一间多国菜餐厅,最惊喜嘅系佢嘅Pizza。我地叫左个细既黑松露三文鱼Pizza,有好香黑松露味。Pizza𠮶皮同边都好脆,唔算好厚,系一个食落去唔干身嘅Pizza~ 早知佢咁好味,我哋四个就会叫一个大份,冇记错好似净系差$25~鸡kebab,佢都系多汁,而且外面既包唔会好硬/ 好厚,味道唔错。Kebab上到枱已经切开咗4份,我哋每个人拎一份好方便~安格斯牛沙律,牛肉好滑好嫩,有少少入口即溶嘅感觉!沙律菜好fresh~~ 👍🏻炸鱿鱼圈,正正常常,唔会淋哂,脆口,好味过酒吧!😂最普通嘅应该就系呢个冬阴公海鲜炒饭,佢唔系冬阴公𠮶种酸,亦都冬阴公𠮶种好辣,系个喺屋企都会炒得出嘅质素~~薯条厚身,两位女士非常钟意,但两位男士就话薯条要幼身先好味~~ 口感同口味,各有所爱~~ 😂😂餐厅冇加一四个人埋单$608,如果下次嚟应该会再想食个Pizza同沙律~~~ 👍🏻
First thing first:
* 环境安静,无加一,但唔系太多服务
* 推介:黑松露三文鱼Pizza、安格斯牛沙律

炸鱿鱼圈,正正常常,唔会淋哂,脆口,好味过酒吧!😂

2019-07-01
  • 黑松露三文鱼Pizza