2019-06-16 604 浏览
寻日去上水揾朋友,又未食lunch,行到去上水广场,见到有mos burger,梗系即刻入去食啦。Order咗个黑醋鸡肉汉堡(Sakusaku chicken burger),每个包都可以加钱配套餐,咁我就配左chicken nuggets及coke (我想话其实个粟米汤都好正,可惜天气太热我放弃咗)鸡肉炸得刚刚好,唔会太多粉浆,黑醋落得好适中,仲有新鲜生菜丝。chicken nuggets,一样炸得好好唔会太多粉浆,酱汁有两种选择,BBQ及泰式甜辣酱,本人就钟意泰式甜辣酱,好可惜今次无晒,只得BBQ酱。另外佢哋服务都好好,排队落单之后,俾个order号码牌你,食物完成左服务员就会睇住牌号送到你手上,呢一点系值得一赞。
,呢一点系值得一赞。
2019-06-15
午餐