2023-11-27
劲食生蚝好耐了!生蚝迷同事介绍咗呢间食生蚝话质素唔错,放工去左食天后分店近啲,我记得佢尖沙咀都有分店~店小小但好多客,平日都full晒!龙虾刺身 (活龙虾套餐 $788)龙虾刺身好新鲜,有淡淡龙虾既鲜甜味,放系柠檬片上枱,甜味配有柠檬既清香,好fresh!地中海红虾$256/2只这款地中海红虾比日本的更大更甜,又爽身,仲去埋壳,好方便!主要食法国蚝🤩生蚝由淡到浓咁样排好晒,由Krystale 、Josephine、Corallos、Belon、Gillardeau 、到Belon可顺住食!做柠檬开始顺时针食!每一只都好鲜甜😋啖都系幸福感觉😌😌😌特别最中意最尾压轴既蚝皇(Belon)蚝后(Gillardeau)🥰龙虾🦞汤(活龙虾套餐)龙虾汤味道劲浓郁,而且同好鲜甜,仲要好好多龙虾肉!高质☺️龙虾意粉 (活龙虾套餐)好有口感!白汁浓淡啱啱好!好惹味,龙虾数量不少,一d都唔孤寒!🍱餐厅:蚝湾 (水星街) (天后)🏫地址: 📌天后水星街28号耀星华庭地下1号舖
龙虾刺身 (活龙虾套餐 $788)
地中海红虾$256/2只
这款地中海红虾比日本的更大更甜,又爽身,仲去埋壳,好方便!
主要食法国蚝🤩
龙虾🦞汤(活龙虾套餐)
龙虾汤味道劲浓郁,而且同好鲜甜,仲要好好多龙虾肉!高质☺️
龙虾意粉 (活龙虾套餐)
🍱餐厅:蚝湾 (水星街) (天后)
🏫地址: 📌天后水星街28号耀星华庭地下1号舖