2021-11-23
真系超级耐冇食过上海嘢,同朋友去葵广冇扫街🤣🤣入咗去唯一食面同菜饭呀🤩🤩🤩你睇我哋叫几多嘢😂就知我哋饿咗好耐😂😂一人一碗,我叫咗猪扒菜饭😍😍碗饭都算大兜,都多菜粒喺入面,好耐冇食,我觉得好好食🤣🤣🤤🤤猪扒份量亦算多,都几入味,唔韧,口感都唔错,底下仲有堆菜垫底🤤朋友叫咗排骨担担面,系招牌𠮶只,个幼面好食👍🏻👍🏻👍🏻捞堆佢个担担酱,好味🤤🤤排骨亦炆到好淋,好入味,唔错🤩🤩另外朋友介绍我食北京馅饼,佢极推介😂😂又真系几好食,个皮唔厚,劲爆馅🤣🤤入面个肉馅好食👍🏻👍🏻我都推介🤣饺王嘅我,点会唔叫饺食🤣🤣🤣碟煎饺子冇令我失望,初头未食以为个皮好厚,但食落系好薄皮🤩好好味👍🏻👍🏻👍🏻-无锡排骨拼唯一担担面 $50 加$6 冻柠茶-香茅猪扒上海菜饭 $52 加$6- 冻柠茶-北京馅饼 $17-北京煎饺 $26
-无锡排骨拼唯一担担面 $50
加$6 冻柠茶