2015-05-26
近排推出新款,咩芝士堡,即刻去试。第一, 足料,我另外有叫多个双层堡,size都无佢单层大。入面有芝士,洋葱,生菜咁样,同埋一大旧肉扒。可能好多人唔明点解burger king会贵过m记咁多,一个包单买价钱都好似就来去到m记一个餐。但认真d去食就会分到,两间野味道差好多,burger king 既burger系美食,m记系快餐。呢个新推既包配料系夹既,同埋旧扒咬完落去feel到有肉汁。即系好似你见到m记广告拍咁样(m记得广告入面有肉汁,实质系无,sad)同埋芝士味都好浓,咀嚼紧既时候味道慢慢会出来,好滋味呀!同埋burger king d 薯条先似系薯条,够粗,先食到马铃薯味道。M记既明显太细条,食盐巴味同番茄酱味,喊出来。同埋burger king茄汁系酸过m记嫁,好味d。