2024-06-22
2023 浏览
安利鱼蛋粉面 @on_lee_noodle_shop 📍:筲箕湾筲箕湾东大街22号地铺🚗:筲箕湾地铁B2出口 步行2分钟📞:+852 2513-8398💲:~HKD60/head for lunchFood quality✔️:鲜油奶多、西多士、柠檬菜蜜、奶茶👌🏼:切腩鱼片捞粗、坑腩鱼片捞粗、坑腩云吞河粉总结:😋筲箕湾出名嘅潮式鱼蛋粉档 人流不绝 价钱都好合理 难怪系街坊爱店😋最好食系鲜奶油🧈多 牛油厚面包微烘过 虽然真系好邪恶同埋觉得卡路里爆棚 食落去真系茶记一流港式食品😋我谂无港人抗拒到西多士 成块面包拎去炸又系极邪恶👿肥到hihi 嘅垃圾食物 但落埋糖浆同牛油真系很好食 同埋又帮你切埋8块 糖浆任落唔嬲😋柠檬菜蜜同奶茶☕️系茶记必点 好饮 虽然略甜🤔切腩鱼片捞粗同+$10转坑腩就普通 几唔错嘅👍🏼🤔坑腩云吞足料又大份 汤底睇落几浓又算清🤔好过普通茶记架局 好大间都人龙不绝 所以唔会赶你走都可以chill咁食🫡😨服务同卫生都有待加强
📍:筲箕湾筲箕湾东大街22号地铺
🚗:筲箕湾地铁B2出口 步行2分钟
📞:+852 2513-8398
💲:~HKD60/head for lunch
Food quality
✔️:鲜油奶多、西多士、柠檬菜蜜、奶茶
👌🏼:切腩鱼片捞粗、坑腩鱼片捞粗、坑腩云吞河粉
总结:
😋柠檬菜蜜同奶茶☕️系茶记必点 好饮 虽然略甜