2023-11-28 164 浏览
又嚟到大家成日打卡嘅Muta😂今次食到佢个蚝risotto 相当有惊喜!!!🖤🖤▫️紫菜海螺牡蛎炖饭 [$178]唔expect有3粒中大size嘅蚝 甜的!!! Risotto唔会超腻得嚟够creamy 啲海螺片无overcooked 食得出系煮得啱啱好 真心好食!!▫️培根蛋黄奶油猫耳面 [$138]以为会有粒蛋黄添🥹比risotto腻同干身啲 好重parmesan芝士味 不过猫耳面al dante!!😚同埋系我钟意嘅肥肥bacon猪肉( ´▽`)▫️Baileys Coffee [$52]一嚟到闻到好香朱古力甜酒味 饮落啡味好重 偏苦 不过等咗一阵啲酒味再出啲 整体唔太甜 几钟意!▫️烤苹果·蜂蜜蛋糕·甜蕃薯雪糕 [$88]好正 真系成粒苹果嚟🤣🤣平时好钟意食apple crumble啲苹果肉 所以呢个绝对系我的菜!!! 成个都系apple crumble嘅果肉!! 蕃薯雪糕几香 加埋蛋糕好味( ´▽`)

▫️紫菜海螺牡蛎炖饭 [$178]

▫️培根蛋黄奶油猫耳面 [$138]