2019-05-25 1162 浏览
今晚系女友生日,佢精心咁拣咗呢间The Italian Club食晚餐。环境方面,灯光唔算充足,令餐厅比较阴暗,本来令气氛有所提升。但系,呢度嘅餐枱编排得比较密集,同隔离𠮶台客人嘅距离好近,感觉太亲近。食物方面,好坏参半。我哋叫咗一碟HOME-MADE RAVIOLI 20 MONTHS AGED PARMA HAM & BUFFALO MOZZARELLA 同一客COOKED HAM & MUSHROOM PIZZA (Traditional)。先讲RAVIOLI,即系Italian version dumplings,Parma Ham 、Buffalo Mozzarella Cheese 同Parmigiano Reggiano好夹,好有层次感,好香。另外,Pizza都有好多材料嘅,包括上述所讲嘅Parma Ham同Cheese,味道都唔错,不过略嫌㶶。价格方面,有半价系抵嘅,埋单$473,正价分别系RAVIOLI $188,Pizza $245。服务唔错,好多Waitress,一举手就行埋嚟serve我哋。总括而言,餐台太密集,Pizza有啲㶶;但感觉到佢哋系用心煮食嘅,半价下

总括而言,餐台太密集,Pizza有啲㶶;但感觉到佢哋系用心煮食嘅,半价下好值得试,下次再同女友食牛排。

2019-05-09