2023-06-25 40 浏览
呢间串烧烤肉既地理位置非常方便,油麻地地铁站出口行两至三分钟就到,岩晒路痴既我🫡入到去环境真系唔错,地方环境唔算好大,但坐得舒服,干净又卫生,环境又清静坐低之后,店员就教我地点样落单order食物同点样用个炉。用QR code点完餐之后,店员会一盘盘咁放晒系个架到,最多可以放4至5盘,每盘可以放12串。之后就可以一串串咁放喺个炉度等佢自己转转转嫁啦。差唔多熟既时候可以搽d烧汁系上面,再洒d调味料,味道食落唔错。餐厅仲有几款唔同既调味料,例如辣椒粉,盐,七味粉,孜然粉果d,我就钟意食辣,所以用左好多辣椒粉🧂餐厅食物既款式都算多,其中最令我印象深刻既食物有以下几款:五花肉烧到金黄色,香脆可口,配埋调味料一流。 牛肉有几款,我就钟意食牛肋肉多啲,烧完唔会太干,仲有肉汁,鲜甜可口🥩鸡肉卷,我都系第一次食,将佢烧到脆脆地,食落脆脆地又有啲弹牙,好好味,令我有啲惊喜😁成个过程完全唔使点郁,可以安心慢慢等d食物熟,又可以同朋友倾计😆如果唔想出去同人逼又钟意宁静舒适既用餐环境,呢间都系唔错选择😆😆

餐厅食物既款式都算多,其中最令我印象深刻既食物有以下几款:

五花肉烧到金黄色,香脆可口,配埋调味料一流。