2019-08-17 118 浏览
朋友介绍呢到有间又平又舒适既餐厅,咁岩呢边收工,就去睇睇。呢到新城市花园,系地产舖林立既入口上电梯就见到,唔算难揾。上到黎见大大个餐牌,$60!仲包汤包野饮,好抵!入到去仲有几个野饮既餐牌,职员大力推荐饮咖啡,佢话系自己炒既,可惜我地两个都唔饮咖啡,无缘一试。叫左两个set餐汤系南瓜汤,好浓又大碗。卡邦尼意粉,好creamy, 配料亦都几多,最惊喜系佢有半只糖心蛋而且分量都算大碟。日式咖哩吉烈猪扒饭,猪扒超级新鲜炸起,脆卜卜,咖哩有加薯仔唔会太甜,配上日式珍珠米,咁既价钱真系好值。我地各人叫左是日特饮:玫瑰苹果水同菊花山楂水。店员话用左特别既水令到饮品更健康,听完又觉得饮落特别清凉㖞🤣特别要提下呢到既共用空间,咁岩我地星期六黎,有歌手系到唱紧live. 除左食野仲可以enjoy music. 呢到仲有画睇,我见有得卖添呀!最后最后,一定要提及呢到既职员服务真系好好,会为客人介绍食物同倾下计,一定会再黎!
朋友介绍呢到有间又平又舒适既餐厅,咁岩呢边收工,就去睇睇。

呢到新城市花园,系地产舖林立既入口上电梯就见到,唔算难揾。

上到黎见大大个餐牌,$60!仲包汤包野饮,好抵!

叫左两个set
南瓜汤

餐汤系南瓜汤,好浓又大碗。

卡邦尼意粉

日式咖哩猪扒饭