好朋友最钟意打边炉🍲今晚同佢去咗尖沙咀iSquare嘅日式火锅放题店「牛阵 Gyujin Shabu Shabu」,品尝90分钟澳洲产特上长期谷饲牛🐮日式火锅放题套餐店内装修简约舒适,食物区干净卫生,多款火锅酱料、配料食材,Haagen-Dazs雪糕,冰冻饮品,都系任食任饮最近有期间限定——夏祭惊喜!特设夏祭游戏、夏祭特色小食(章鱼小丸子、日式炒面、炸鸡、爆谷),有得食又有得玩,正呀另外仲有日本直送怀旧『波子汽水』放题,甜美可口,任点任饮,充满小时候嘅回忆火锅汤底选择好多元化,有辣有唔辣,我地拣咗关东风寿喜烧汤底,咸咸甜甜,火锅一流期间限定 - 豪华海鲜盛合海鲜盛合内容有:蟹柳、东风螺、鱿鱼🦑、虾滑,东风螺同鱿鱼都好鲜甜;虾滑口感弹牙,颇鲜味澳洲产特上长期谷饲牛雪花分布均匀的澳洲谷饲牛,薄片好吸汤,口感不错,牛肉味香浓,好好食喔!无限任点,啱晒食肉兽冲绳豚肉略带脂肪的冲绳豚肉,入口香软,猪味浓郁火锅配料另外仲有数十款蔬菜🥬、丸类、面等等火锅配料自助任取,质素不错

期间限定 - 豪华海鲜盛合

澳洲产特上长期谷饲牛

冲绳豚肉
略带脂肪的冲绳豚肉,入口香软,猪味浓郁

火锅配料