2023-08-04
嚟到呢间居酒屋,好似返咗日本乡下咁🤭 因为隔离左右都系日本人,电视播紧日本节目,仲有各式各样既地道炸串🔥除咗餐牌上嘅食物,可以留意每日新鲜推介嘅牌仔,会有季节当造、生蚝同一品刺身,同埋一定要订位🤣✨粒贝 $328新鲜美味,贝类爱好者不能错过🤤✨博多猪骨汤铁板炒面 $108👍🏻推荐!条条分明,面头嘅炒面有镬气,底部嘅炒面有少量猪骨汤,好入味!如果宵夜食到呢个炒面真系不得了🙈✨炸白芦笋 $32👍🏻推荐!幸福嘅味道!咬落去新鲜,多汁,热辣辣,口感细滑,完全冇渣,好高质🥹🥹✨明太子芝士玉子烧 $98玉子烧内外都系满满嘅明太子,一切开就有澎湃芝士拉丝效果,淡淡蛋香味加上浓郁嘅明太子,口感依然保持香滑。✨铁板海鲜明太子 $68出奇地冇我想像中咁腻,加入蛋黄一齐捞,成个口腔都系明太子味🤯 ✨铁盒蒸日本生蚝 $240店员先会拎个铁盒出嚟俾客人打卡留念,即叫即蒸,上枱时保持热辣辣,口感饱满。
✨粒贝 $328
新鲜美味,贝类爱好者不能错过🤤
✨博多猪骨汤铁板炒面 $108
✨炸白芦笋 $32