香港西式餐厅多不胜数, 但想试下其他风味既餐厅其实就唔多选择..讲到泰式餐厅既话我有印象就系呢间.一开始会比一d小食你先. 我个人觉得唔点酱都几好食. 建议食1-2片够, 以免太饱食唔落其他野, 十分脆, 带小硬.串烧系呢到我觉得数一数二好食,其中一个主要原因系, 佢d酱料好食, 小甜小辣, 小小似咖哩但又唔系平时食开个种.串烧口感好松软, 起码唔难咬先, 易入口, 猪鸡烧到金黄色岩岩好火候.我比较中意牛猪串.呢碟牛反而我有d食唔惯, 但系的确几有风味, 佢有小小香葱味, 加酸酸地,口感有d小硬, 主要系酸味既牛我有d食唔惯.份量比想像中多. 我觉得如果送小小饭类沟返淡小小就会好d.金边粉必叫, 本身金边粉煮得酸酸甜甜, 已经超好食, 有小小似甜酸酱个只d味.外观都系一流,  入面有小量海鲜,材料份量都系岩岩好, 基本上差不多令台都会叫既一道主打菜.鱼呢, 成条上, 处理得好好, 完只煮得好均匀, 皮脆肉松软, 带小小鲜味, 酱料呢方面, 我觉得都系可以不上, 我觉得本身既鲜甜味已经够好食,份量反而都几多, 成条上都系百多d .整体服务, 价钱都不错, 主要问题系要讲英文, 未必全部人
一开始会比一d小食你先. 我个人觉得唔点酱都几好食.
建议食1-2片够, 以免太饱食唔落其他野,
十分脆, 带小硬.
串烧系呢到我觉得数一数二好食,
外观都系一流,  入面有小量海鲜,
材料份量都系岩岩好, 基本上差不多令台都会叫既一道主打菜.

份量反而都几多, 成条上都系百多d .

整体服务, 价钱都不错, 主要问题系要讲英文, 未必全部人都中意讲英文.
2019-07-15