2017-09-08
呢间餐厅装修都算不错, 地方够大, 坐得舒服服务态度好, 店员都热情!前期会上包先, 呢到刻意讲既系,包唔好食太多, 因为包已经会好饱, 呢间餐厅d野食都几大份下!一阵食得太多包无肚食其他!先讲下牛扒先! , 牛扒系400$到 特大件, 我觉得够4人食左右, 牛扒本身整得好靓,偏向7成熟, 因为厚身既关系, 一定系熟d,如果唔系内心全部红好难切同食, 系格离会有小小汁俾客人点, 当然我地都可以选择点海盐也可以.牛扒基本上系呢到既特色 绝对要试下!猪仔骨, 成条上,好靓, 肉质同表面都整得好好,入面d肉都松软多汁! 所以厨师既技术算系咁上下!佢可以俾你配埋个小食, 呢间就咁睇呢2道菜份量都十足, 所以多d人去食会好d! 份量绝对大份~叫左d牛串黎食下, 整得唔错既, 肉质十分软, 有小小入口即溶既感觉,同fd去食每人一粒, 食太多照旧无肚食其他! 肉汁多, 唔硬, 够易入口甜点方面, 其实呢d系泡芙黎, 入面个心几好食, 小小甜为主冻冻地既, 不过就唔算太特色, 因为我系其他餐厅都系类似,但味道不错~整体表现,认真不错, 观唐区里我食落数一数二, 价钱不算太高,性价比不错~ 食物质素高,
服务态度好, 店员都热情!
一阵食得太多包无肚食其他!
如果唔系内心全部红好难切同食, 系格离会有小小汁俾客人点,
当然我地都可以选择点海盐也可以.
牛扒基本上系呢到既特色 绝对要试下!
猪仔骨, 成条上,好靓, 肉质同表面都整得好好,
入面d肉都松软多汁! 所以厨师既技术算系咁上下!
佢可以俾你配埋个小食, 呢间就咁睇呢2道菜份量都十足,
所以多d人去食会好d! 份量绝对大份~
冻冻地既, 不过就唔算太特色, 因为我系其他餐厅都系类似,
但味道不错~
性价比不错~ 食物质素高, 满足~