六小館

SIXA
环境真系好靓, 坐得又舒服, 服务好周到, 基本上服务等级绝对系高级.会帮手换碟, 所以服务分加分!酱油+辣油+醋辣油系小辣, 唔算太辣的.餐牌反而系唯一比较可惜既地方, 因为选择不多, 例如小笼包, 中式牛柳都无但性价比却十分之高, 价钱不算贵, 因为食物质素算高.水煮Angus牛, 呢个真系好好食, 口感够软滑, 味道又重, 辣味岩岩好,唔会话过份地辣,底下有芽菜. 牛肉真系太好食, 所以令我觉得份量有点不够食, 因为食完仲想食既关系!客家鸡, 鸡既肉比较滑唔老,有小小口感. 味道本身鸡味不太重, 点小小酱食更好,主要系口感爽滑, 厨师功力十足.炒乌东, 呢碟既牛就比较干硬小小, 但够香, 加左小小黑椒,如果食得辣既人黎讲应该食唔出辣味, 姐系bb辣左右,如果平时唔太食得辣, 会feel到小小, 大约既辣度就系咁, 水煮牛当然比呢个辣平均价每位300左右 系质素同服务环境黎睇, 绝对抵食, 如果选择再多返d 会更出色!

会帮手换碟, 所以服务分加分!
酱油+辣油+醋
辣油系小辣, 唔算太辣的.
但性价比却十分之高, 价钱不算贵, 因为食物质素算高.

主要系口感爽滑, 厨师功力十足.
如果食得辣既人黎讲应该食唔出辣味, 姐系bb辣左右,

2020-03-19