2020-12-19 704 浏览
呢间认真抵食, 装修算几靓, 最紧要系坐得舒服!地方大, 放野方便,桌又大!关键系呢到就算食得好饱 都可能系3百多2位而已!呢到既用茶有点特别 系每人一包茶叶, 9$ 一位咁样大家唔洗争饮咩茶啦!食上海野, 小笼包(38$) 系必点嫁啦!呢到小笼包系有小小唔同, 首先肉好大件, 汤汁比一般既更浓,肉系无葱味的, 同出面其他餐厅既味道都几唔同!肉系好香, 配埋热辣辣既汤汁, 十分正! 必点! 土匪牛肉 (85$) 呢个又系正, 最满意既一个位系呢间餐厅d 牛肉份量比出面多! 出面一般都好少, 配菜就劲多. 呢个土匪牛首先好滑, 夹佢上黎可能都有小小难度,有d花生酱既味, 唔食得花生既人问清楚先点, 小小辣, 牛味浓, 超正! 必点!椒盐小黄鱼 (88$)小黄鱼(海鱼) , 外皮好脆, 内面好松,  我自己中意食海鱼多d , 感觉鲜味比较重,外皮脆得黎又唔油. 我感觉厨师处理得好好.整体黎讲埋单约350$ 2位,唔算贵, 但食物质素高, 服务好, 环境十分舒服!
呢间认真抵食, 装修算几靓, 最紧要系坐得舒服!
地方大, 放野方便,桌又大!
关键系呢到就算食得好饱 都可能系3百多2位而已!
呢到既用茶有点特别 系每人一包茶叶, 9$ 一位
咁样大家唔洗争饮咩茶啦!
食上海野, 小笼包(38$) 系必点嫁啦!
肉系无葱味的, 同出面其他餐厅既味道都几唔同!
肉系好香, 配埋热辣辣既汤汁, 十分正! 必点!
 土匪牛肉 (85$)
椒盐小黄鱼 (88$)
外皮脆得黎又唔油. 我感觉厨师处理得好好.

整体黎讲埋单约350$ 2位,
唔算贵, 但食物质素高, 服务好, 环境十分舒服!