2015-03-02 1329 浏览
试依啲工厦小餐厅,其实都几惊中伏。到达餐厅门口,时间大概十二点半,里面得一台人。系出面望左一阵餐牌,最后鼓起勇气入去试一试!叫咗一个牛肉汉堡套餐,另外再叫多一个all day breakfast. 个餐汤好creamy好正。个all day breakfast 都算几丰富, 个蛋炒得好滑,蘑菇,烟肉,沙律,都真系几足料! 味道都掌握得几好。呢个burger真系拍得住burgeroom, texas burger. 虽然佢嘅份量无上述两间餐厅咁大,但牛肉汉堡超多肉汁,生熟掌握得非常好, 超级美味!唯一令我哋唔满意嘅系佢嘅饮品 。咖啡超级难饮。仲有就系午市唔提供水,真令人无奈。水啫,有几贵呀....

蕃茄忌廉汤

个餐汤好creamy好正。

All day breakfast ($78)

牛肉汉堡 ($88)

2015-02-28
蕃茄忌廉汤
All day breakfast ($78)
牛肉汉堡 ($88)
  • Burger