2019-05-09 156 浏览
母亲节正日要返工,咁就今日同妈咪预祝母亲节啦。朋友介绍呢间餐厅,环境又好嘢食又好味,咁就一于book枱嚟试吓啦。一嚟到,呢度环境气氛确实好好。大部份都系情侣,气氛好浪漫。香芒蟹肉田园沙律🥗呢个沙律够晒清新,食落好fresh好开胃。黑松露野菌忌廉汤🥣呢个汤黑松露味好香,虽然系忌廉汤,但系饮落唔会好滞,应该所有女仔都会钟意饮。烤特级新西兰肉眼配红酒烧汁呢个牛扒我哋叫咗五成熟,起初妈咪怕会太生,不过最后佢都大赞好好味。烹调时间煮得啱啱好,唔会太生又唔会太熟,衬埋个红酒烧汁牛味更加出。香草大虾🍤忌廉汁扁意粉呢啲意粉外表已经够晒靓,食落估唔到咁好味。忌廉汁同意粉好夹,好香好开胃。Daily dessert系蓝莓芝士蛋糕,上碟亦都好靓。相信个个钟意食甜品嘅人都钟意食芝士蛋糕,我都唔例外。味道好香浓,连我妈咪唔钟意食甜品都系咁抢住食啊。呢间餐厅气氛又好,食物又好味,啱晒节日或者生日黎庆祝啦。

一嚟到,呢度环境气氛确实好好。大部份都系情侣,气氛好浪漫。

香芒蟹肉田园沙律🥗
呢个沙律够晒清新,食落好fresh好开胃。

黑松露野菌忌廉汤🥣

烤特级新西兰肉眼配红酒烧汁

香草大虾🍤忌廉汁扁意粉

呢间餐厅气氛又好,食物又好味,啱晒节日或者生日黎庆祝啦。
  • 烤特级安格斯肉眼牛扒