食过几次金记,味道的确非常好,今日谂住叫个外卖自取,试佢𠮶个招牌沙嗲牛肉,米粉转公仔面,打电话去嘅时候,佢话有常餐同下午茶餐,下午茶唔使转都有沙嗲牛肉面加煎蛋,我讲左一句都好㖞,个收银就「都未谂谂清楚」就cut左线可能锦啱有其他客埋单(下午茶时段有几多人大家心𥚃有数),但最多都系hold住(或者不算友善咁叫我等阵,我都算接受到)cut 线就真系... 30秒左右后佢打返黎问仲要唔要,我都话「唔洗lar唔该,你嘅态度好有问题 ,唔该!」现热切呼吁,想食金记,可多行5分钟到铜锣湾个间(写过另一食评赞好),去过几次,叫过好多次外卖态度都非常好,会话定俾你听几钱,几耐有得攞,多谢哂前多谢哂后现饭食业难请人,好难改变到咩,但相信大家都想俾同样价钱,食同样嘅食物,但有更好嘅服务态度!

2019-05-01
外卖自取