好少特别写食评,除非特别难忘经历。呢间系其中一间,说实话,甜品质素唔错,唯一就系某个女员工阿姨的态度问题,真系好差。一去到,先睇下餐牌选择点什么,佢由头到尾一直无视顾客,企系厨房低著头,到决定点什么就开声同佢讲,佢照低著头,眼睛完全没有望过我哋,又唔答ok/知悉等。我哋初初仲怀疑佢听唔明定系听唔到,之后见佢先慢条斯理咁拎每样食物打包。其中一款甜品卖哂,佢终于开口话:冇呀。我哋都几无奈,原本想点其他甜品,不过都系算数了,好不爽。最后比咗钱,多谢都无讲一声,的确几无礼貌,全程好似得罪咗佢咁,非常之唔舒服。如果老板见到意见,希望可以提醒一下员工服务态度真系好影响食客回头率。虽然深深明白系香港外卖店唔会有什么服务可言,我哋并没有奢望有什么真诚殷勤嘅员工,只系至少比返基本尊重同礼貌客人吧。加上本身食物唔错,但系遇著咁嘅员工对待客人,真系一肚气。