2023-07-29
呢间以特工做主题嘅餐厅系上环同铜锣湾都有分店,餐厅布置受到荷里活电影Kingsman嘅影响,入去餐厅有行入电影嘅感觉,而餐厅主打食🐷🐷🐷🐷 芝士苹果焗猪扒饭:好精致嘅摆盘方法,猪扒下边铺咗炒底嘅饭,上面铺咗芝士,苹果,蕃茄酱。🍔猪榴弹(双层手打猪柳芝士汉堡)要成为特工点可以冇一个手榴弹傍身🤣呢个双层手打猪柳芝士汉堡嘅酱汁有少少微辣,但就系咁样先能够突出猪柳嘅香,而且猪柳好嫩,面包又够香脆,如果你有食过某连锁快餐店嘅猪柳蛋汉堡,就一定影响要试吓呢款嘅分别😍🍖 手打猪肉丸三大粒猪肉丸外脆内嫩,配埋特攻自家制嘅威士忌烧烤酱,最特别系佢嘅酱汁真系有少少酒味,真系壮完胆就可以去做特工🕵️🥗 卡邦尼芝士焗杂菜本身想嗌卡邦尼焗猪扒饭,但系又想配啲蔬菜均衡啲,就嗌咗呢个芝士卡邦尼杂菜,大大份有西兰花又有椰菜花,下面仲配咗啲薯蓉,个卡邦尼将又可以陪猪扒饭食,一次过满足晒所有愿望🪄🧚🏻♀️🍟 金手指(猪扒薯条)其实将猪扒设成幼条,好似薯条咁样,炸粉够薄,食落去有啲似食盐酥鸡咁,酱汁都有几款选择,我最钟意配埋黑松露酱一齐食😋
🍔猪榴弹(双层手打猪柳芝士汉堡)
🍖 手打猪肉丸
🥗 卡邦尼芝士焗杂菜
🍟 金手指(猪扒薯条)