2018-07-14 272 浏览
m记shake shake薯条一推出就会令全城疯动,个个都好钟意自己shake。终于到鸡都有得shake啦,不过竟然唔系kfc推出既😂😂😂葵广呢间小店有鸡既唔同部份俾大家拣,我琴既就叫左b餐,即4鸡翼(单骨)+2鸡锤+2鸡件,盛惠38蚊,都ok啦唔算好贵。等左5-分钟,炸鸡出炉啦,系即叫即炸,热辣辣好脆,劲juicy店员会将鸡装系一个纸袋交俾客人。铺头摆左几款shake shake粉,俾客人随自己既口味黎落,亦唔会吝啬份量,你钟意落哂成兜都仲得😂😂不过我谂冇客会咁贪心挂…我今次落左烧烤味+孜然粉+避风塘蒜味,都几夹,劲香口,不过一食完就feel到好热气😂个人觉得烧烤味最好食我听到店员同其他客介绍芝士+孜然粉,下次可以再试唔同组合!
店员会将鸡装系一个纸袋交俾客人。
我听到店员同其他客介绍芝士+孜然粉,下次可以再试唔同组合!
外卖自取