2019-08-20 305 浏览
之前意粉屋系新城市地下 而家搬左上7楼好似唔系咁多人知道 星期五晚7:00钟嚟食都仲有位 新铺嘅装饰用浅色为主 感觉舒服 仲多左个bar 位.一班朋友嚟食可以每样野食都叫d 试到好多款 食左好多野 拣几样介绍下啦 .藜麦牛油果沙津:味道普通啦 无咩特别 当头盘refresh下都ok炸洋葱圈: 炸得好脆 虽然真系好热气 但会食唔停口 蕃茄带子意粉:得3粒带子有d少 不过意粉味道唔错 仲有少少辣味千层面:见到面个层芝士都流哂口水 次次嚟亲都必点 有大量蕃茄肉酱 食完一旧又encore多一旧 真系停唔到口 不过好快会饱🤣叫完野食上菜速度好快 想快d赶你走咁 佢入座计得75分钟 想坐耐少少倾下计都唔得

炸洋葱圈: 炸得好脆 虽然真系好热气 但会食唔停口

炸洋葱圈