2016-03-20
今晚约左8点半先打边炉,要就返朋友落机时间,我地2人就食小小野,太肚饿!原来McDonalds搬左,无以前咁大但都系喺个好好嘅铺位。原本嗌6件麦乐鸡,后尾叫餐,再加$2.5一包shake Shake粉,饮热朱古力,个crew问加唔加$4加大个餐送shake shake粉,梗系no啦,我杯热朱古力又唔系跟住加大。 等左一阵就齐order, 今次个麦乐鸡做到"皮脆肉嫩",间间麦当奴都系用同一种油同一款来货麦乐鸡分别就在炸完之后有无摆左好耐都无人要,li度应该去货好快,我盒麦乐鸡都是有麦当劳水准的, 脆脆嘅炸皮咬落仲出烟的=大家都喜爱的finger food鸡肉。点左甜酸酱,好味! Shake shake薯条粉不消几下shake 已经沾满哂每条薯条,今日只剩返和风紫菜味,成手都是充满紫菜,唔记得仲有包茄汁未开,但其实Shake shake粉都够哂风味,唔系成日都有Shake shake所以每次一出都必食的~装热朱古力个发泡胶杯隔热都几好,唔荡手之余又饮到热辣辣朱古力,我细个时做过麦当奴知道系用朱古力酱开的,成罐Cadbury朱古力酱倒入站热朱古力机加水冲,好滑,size大返小小就pe
装热朱古力个发泡胶杯隔热都几好,唔荡手之余又饮到热辣辣朱古力,我细个时做过麦当奴知道系用朱古力酱开的,成罐Cadbury朱古力酱倒入站热朱古力机加水冲,好滑,size大返小小就perfect.