2022-07-23
小妹同猪经过the one,竟然见到牛八和牛烧肉屋开咗全新航空主题分店「牛八Express」烧肉店😍 呢间店舖面积超大,当小妹入座时,竟然会有张登机证,而且安排好机位比我地✈️ 食紧既时候,仲会不定时听到餐厅机长既广播,超有feel🥳 但最特别系送餐时,食物会经过跑道送出黎,客人就系飞机上拎食物,打卡之如,又好过瘾🤩🥩🍖✈️午市套餐当小妹同猪享受完登机感觉😌 梗系要拣个飞机餐啦🤗 一睇午市套餐,超级抵食😋 可以自选牛助肉、牛舌等套餐😎非常多选择🐒就有样最正既位系午市套餐竟然包埋自取区😮等紧烧肉时,可以系自取区攞嘢食先😏 惊喜系有韩式泡菜,仲有唔少蔬菜选择,粟米、冬菇、秋葵、南瓜、茄子、翠玉瓜同生菜等,除咗蔬菜,仲有沙律、前菜、熟食、饮品同甜品,非常丰富🤯小妹未入呢间餐厅🍴已经觉得好新鲜特别😚 餐厅本身已经有劲多打卡位;入到餐厅时,又会有张代表唔同放题级别嘅登机证;抬头望上去仲有航班资料,加上不定时嘅日文同英文登机广播,真系超有feel✈️。当用QR code落order后,飞机餐会由牛八航空经跑道既自动送餐系统送上~价钱唔贵又新颖😝绝对值得飞返一转😎
🥩🍖✈️午市套餐
就有样最正既位系午市套餐竟然包埋自取区😮