2021-01-10 88 浏览
元朗出名周围都好多好野食,不过有时放lunch自一个,都会想揾间又坐得舒服,又唔怕食食下又比人赶走既,可以慢慢坐低食下倾下禁下手机既电话。呢间老板火锅冰室完全乎合到我要求。lunch时间,人头涌涌,不过呢间餐厅入面座位好多,所以好快会有位。而且入面环境光明,个设计都几有特式,有好多古旧既设计,几特别。食得又开心,坐得又舒服。而且食物种类又多,想食咩都有咁。有基本既汤粉面、常餐、焗饭等等。怕烦唔知自想食咩又可以睇睇每日精选既午餐,咁就缩细左范围可以易点选择。今日我就决定试下新野,食返个新系列。鲜虾推介。入面有4款唔同选择。而我就选了鲜虾蚬肉培根忌廉意粉。听个名都知入面有好多唔同配料。而且份量都唔细架,大大碟,都食到好饱。鲜虾原只上,仲有几只架。鲜虾啖啖肉,唔错唔错。入面仲有超多蚬肉、烟肉,所以每啖意粉都夹杂著唔少配料,超丰盛同滋味。忌廉够晒creamy好惹味。冬天仲有得点返杯菊米蜂蜜润返润。正

今日我就决定试下新野,食返个新系列。
鲜虾推介。
入面有4款唔同选择。
鲜虾蚬肉培根忌廉意粉

而我就选了鲜虾蚬肉培根忌廉意粉。
听个名都知入面有好多唔同配料。
而且份量都唔细架,大大碟,都食到好饱。
鲜虾原只上,仲有几只架。鲜虾啖啖肉,唔错唔错。

冬天仲有得点返杯菊米蜂蜜润返润。正
冻菊花蜂蜜
2021-01-05